ALLES ANDERS herfst_winter 2021

ALLES ANDERS  
HERFST WINTER 2021

 

Bij de ALLES ANDERS herfst winter collectie, doe ik het eens allemaal net even anders en eigenlijk ook weer niet. Duurzaam omgaan met materiaal is echt iets waar ZWAAN voor staat. En dat is ook meteen het idee van deze herfst/winter collectie! Meer lezen? Over de ALLES ANDERS collectie?
Klik dan hier! Gewoon lekker shoppen? Scroll down& have fun :) 

PART I

 

Thanks for subscribing to my newsletter!

De ALLES ANDERS collectie kan je eigenlijk zien als vijf kleine collecties. Omdat ik uit al die verschillende lappen stof, in allerlei verschillende kleuren toch een soort van 'geheel' wilde creëren ben ik op een paar kleurenpaletten uitgekomen. Elke drop verschilt dus weer. Wat alles 'mini-collecties' gemeen hebben is dat er steeds veel LIMITED stukken bij zitten. Soms zelfs maar één stuk in een bepaalde stof. En om al deze unieke items aan te vullen verschijnen er ook, net als altijd, hele mooie basic stukken in de fijnste duurzame materialen. 

Deze tijdloze items zijn gewoon goed om te hebben in een garderobe. Van die mooie stukken waar je altijd weer op terug kan vallen, in fijne kwaliteit zodat ze ook lekker lang meegaan. Op de hoogte blijven over nieuwe 'drops' van de ALLES ANDERS collectie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, die alleen verstuurd wordt als er echt nieuws is! Maar dan weet je wel meteen wanneer je weer even alert moet zien.. met al die unieke stukken ;)

ZWAAN ALLES ANDERS
De herfst winter collectie 2021

 

De verzamelde stoffen, deels gekocht, deels gekregen van verschillende kanten, stapelden zich... Daar moest ik eens iets mee gaan doen. Zo ben ik op het idee gekomen om deze ALLES ANDERS collectie te maken. Opgesplitst in vijf delen verspreid over de komende maanden zal er steeds een nieuwe drop online verschijnen. Let op! Elke drop bevat veel LIMITED en soms ook ONE OF A KIND stukken, omdat ik dus zo veel mogelijk gebruik maak van alle restlappen die ik al heb. Ik kan zo lekker opruimen en jij weet echt heel zeker dat je een uniek stuk aan je garderobe toevoegt! Leuk toch?! En ook nog eens even fijn voor onze planeet. 

Bij de ALLES ANDERS herfst winter collectie, doe ik het eens allemaal net even anders en eigenlijk ook weer niet. Het duurzaam omgaan met materiaal is echt iets waar ZWAAN voor staat.

 

PART 2