top of page
1.png


#DRESSEDinZWAAN

EXPO

zondag 6 november 13-17 uur

Zondag 6 november tussen 13-17 uur organiseren Sanne Boerma, Lotus Koster en ik, Lara Zwaan een EXPO in mijn winkel in de Lange Geere 4 in Middelburg. Prachtige portretten, toffe illustraties en van mijn kant 'mode made of mess' die jullie nog niet kennen! Benieuwd? 

Kom dan naar de EXPO op
Zondag 6 november 13-17 uur
ZWAAN STORE, LANGE GEERE 4, MIDDELBURG


Wat je kan verwachten:
Werken van Sanne Boerma ( @sansideas ), Lotus Koster ( @lotuskoster.creations ) en Lara Zwaan ( @L_ZWAAN ). Laat je vooral verassen! Daarnaast? kan je natuurlijk lekker neuzen in mijn rekken vol met handgemaakte duurzame mode, een drankje en een goed gesprek! :) Tot snel!

Handig om te weten:
Je fiets kan je tegenover mijn winkel kwijt in het fietsenrek. Kom je met de auto? De Geere parkeergarage of de parkeerplaats van de AH zijn lekker dichtbij. Maak je er echt een creatieve kunstzinnige dag van? Het is ook de zondag van de kunstroute Middelburg en de FAÇADE loopt ook nog! 
Wil je gewoon shoppen in mijn winkel, omdat ik nu eingelijk eens op een zondag open ben? Geen probleem! Dan kan namelijk ook!

Heb je nog vragen? Stuur me dan een mailtje info@lzwaan.com en ik help je graag verder!


Tot snel in het echt! 

p.s. wil je altijd op de hoogte zijn als ik iets NIEUWS te melden heb? Meld je dan aan voor de NIEWSBRIEF, die alleen in je mail verschijnt als er ook echt iets nieuws te melden is!
 

 
 

 

Meld je aan voor mijn NIEUWSBRIEF

bottom of page