top of page


#DRESSEDinZWAAN

ONE OF A KIND

ONE OF A KIND COLLECTION

One of a kind products made out of leftover materials. Do you want to be the one person owning one of the products?
Go and order your favourite now, because you never know when it's gone!

YOU ARE ONE OF A KIND & YOU CAN WEAR IT TOO!

ZWAAN ONE OF A KIND

Ben je opzoek naar een echt uniek stuk? Dan zijn mijn ONE OF A KIND items echt iets voor jouw! Van elk stuk bestaat er maar één! Ja echt! Je kan dus de enige wereldwijd zijn die dat ONE OF A KIND stuk heeft! Ik maak deze stukken uitsluitend uit restlappen en restlapjes stof om mijn afval zo gering mogelijk te houden en stiekem ook gewoon omdat ik het echt heel erg leuk vind om van niets iets te maken! Neem een kijkje! En vergeet niet dat er dus maar één van elk is!

 

Elk ONE OF A KIND stuk heb ik uitsluitend gemaakt van restlappen en restlapjes stof, oude spijkerbroeken die ik inmiddels ook vaak van jullie krijg aangeboden! Zo leuk! Dankjewel hiervoor! Ik probeer me bij de ONE OF A KIND stukken echt een beetje uit te leven, hoewel ik vaak hetzelfde patroon gebruik, in verschillende maten, komt er altijd weer echt een heel erg uniek éénmalig stuk uit!

 

De ene keer bont gekleurd, de andere keer geheel uit één restlap of soms wel in één kleur, maar dan verschillende tinten. Naast de ONE OF A KIND jasjes die nog steeds veel bekijks opleveren in de winkel en tijdens de POP-UPs. 

De ZWAAN ONE OF A KIND stukken zijn duurzaam in de zin van hergebruik, of het 'opmaken' van materialen. Omdat ik veel met patchwork werk zijn vaak kleine lapjes stof al genoeg om mee te werken. Precies van die lapjes die anders vaak worden weggegooid. 

Heb je suggesties of vind je een stuk heel mooi, maar is het niet jouw maat? Wil je meer weten over de maten, pasvorm of heb je andere vragen? Stuur me gerust een berichtje! Ik help je met alle liefde verder!

bottom of page