top of page

5 jaar www.LZWAAN.com!

Dit had ik nooit verwacht! En toch is het aanstaande vrijdag, 1 september alweer zo ver!

Mijn site bestaat komende vrijdag precies 5 jaar! En dat zou natuurlijk een goed moment zijn voor een feestje...


1 jaar ZWAAN STORE & ATELIER


En dat is het ook zeker! Maar ik ben wel iemand die daar goed over na wil denken, met leuke dingen wil komen en het niet even 'zomaar' tussendoor wil opgooien. Als ik dan wat doe wil ik het ook wel even goed doen! Dus er komt online en offline een leuke acties aan, maar verwacht voor nu geen groot feest. Daar heb ik simpel weg gewoon de tijd niet voor gehad om over na te denken.. Wat natuurlijk een heel goed teken is eigenlijk. Maar even terug op het feit! 5 JAAR ZWAAN! De tijd vloog voorbij, aan de ene kant, aan de andere kant was corona deels wel een lange sleur. Ik moet ook eerlijk bekennen, als ik van te voren wist dat corona ca 2 jaar zou gaan duren en daarmee ook het uitstellen van mijn zoektocht naar een winkel& atelier ruimte... weet ik niet of ik deze mijlpaal wel had gehaald of niet toch iets anders was gaan doen...Zelfs op dagen dat ik doorweekt op mijn werk aan kom.. omdat Buienradar mij vertelde dat het droog zou blijven, blijft het leuk! Terug naar het positieve! Want dat is dus nu allemaal wel gelukt en wat ben ik daar ontzettend blij mee! Het is zo, echt zooo fijn om jullie in het echt te mogen ontmoeten, spreken, zien in mijn creaties en feedback te krijgen! En misschien nog leuker als jullie weer terug komen! Want dat is voor mij echt een bevestiging dat de vorige aankoop geslaagd was. Nu dat ik de ZWAAN store één jaar heb kan ik echt stellen, dat was echt het wachten waard!


Wat ik wel merk, dat ik in verhouding echt veel meer via mijn winkel verkoop dan via de webshop. Jullie kijken wel met z'n allen online, maar kopen dan in de winkel. Niets mis mee hoor, maar het zet mij toch aan het denken of ik mijn concept, en aanpak van de webshop in toekomst een beetje ga aanpassen op deze behoefte. Ook zodat het voor mij qua werk meer in verhouding komt te staan met wat ik er ook uit haal. Dat is misschien even saaie business- praat, maar ik wil hier gewoon even mijn gedachten met jullie delen...Zelf ook blij met mijn tijdloze ZWAAN items die ook natuurlijk ook met veel liefde draag!


Iets anders wat mij opvalt.. Ik kom een stuk minder toe aan het ontwerpen van echt nieuwe items. Dat komt omdat daar gewoon echt veel tijd in gaat zitten, zeker met het uitpluizen van een nieuw patroon. Dat is iets, daar moet ik nog een goede balans in zien te vinden. Dat is ook iets en daar ben ik eerlijk in, wat je misschien deels terug zal zien aan de komende nieuwe collectie. Hoewel ik ook vond dat een 5 jarig jubileum ook om wat klassiekers vraagt... Mijn doel voor het komende herfst/ winter seizoen is om meer vooruit te werken zodat ik vast wat nieuwe dingen heb liggen en niet midden in het 'hoogseizoen' ook nog nieuwe stukken moet maken. Een iets betere tijdsindeling dus. Ook zullen er in de winkel vaak meer items hangen dan dat jullie online zullen zien. Dat is stap één in het 'concept online een beetje anders aanpakken'. Ik zal wel alles proberen op Instagram met jullie te delen, maar misschien vind je niet altijd alles online terug... Dat heeft er simpel weg gewoon mee te maken dat ik ook maar een mens ben.. :)


Nog iets wat ik hier nog even extra wil vermelden:

IK WIL IEDEREEN DIE MIJ IN DE AFGELOPEN 5 JAAR HEEFT GEHOLPEN ONWIJS BEDANKEN! Jullie zijn te gek, de liefste schatten en echt waar ik zou het niet kunnen zonder jullie. Of dat nou is omdat ik last-minute een model zocht, spontane video-projecten, iemand die voor mij op mijn winkel wilde letten, admin zaken of gewoon even meedenkende support.. X van mij en shout-out naar jou!Deze kleine man kwam even buurten om zijn ZWAAN mini sweater te showen! Dit was echt een hele gezellige en geslaagde dag in mijn winkel met veel leuke klanten, vriendinnen en familie die allemaal langs kwamen! Merci!


En nu dan die acties waar ik het eerder over had. Vrijdag 1 september krijgen jullie 5% korting zowel in de webshop als ook in de winkel, (op alle ZWAAN items)! Online kan je de code: ZWAANKLEEFAAN gebruiken. Het is een kleinigheidje als bedankje, maar ik wil geen impulsaankopen stimuleren, dat past niet bij mijn concept en insteek als duurzaam merk. En de grote viering? Die komt er vast nog eens, als ik daar een leuk plan voor heb bedacht, want elke dag is de moeite waard om een feestje te vieren, dat hoeft niet alleen op deze ene dag wat mij betreft.
Comments


bottom of page