top of page

8x DUURZAME CADEAU-IDEEËN

Het is bijna december, of beter gezegd feestmaand! Een maand die vraagt om veel cadeautjes, maar wat moet je iemand dan geven? Daarom heb ik vast een lijst samengesteld met 8 duurzame cadeau-ideeën van mijn webshop! Dan weet je zeker dat je met een origineel en verantwoord cadeau aankomt waar de ontvanger ook echt iets aan heeft en lang mee kan doen! En laten we eerlijk zijn wie zit er nou nog te wachten op van die stomme prulletjes?


1: Hand gebreide sjaals van restjes wol

In deze gekke tijd kunnen we allemaal wel iets gebruiken waar we blij van worden toch? Deze hand gebreide sjaals, maak ik helemaal zelf (met de hand dus) van restjes wol. Ik brei al jaren waardoor ik behoorlijk wat restjes wol verzameld heb. Mijn doel met de huidige ALLES ANDERS herfst/winter collectie is om zo veel mogelijk materialen te gebruiken die ik al in huis heb... Ben ik dus ook maar sjaals gaan breien. Want past ook goed bij het seizoen, ze houden je lekker warm en van de opties die ik voor je heb, wordt je ook gewoon vrolijk! Deze sjaals zijn duurzaam als het gaat om zero-waste. Door het breien van deze unieke sjaals kan ik dus toch nog iets maken van de verzamelde restjes wol en jij kan hier iemand echt heel blij mee maken!

Dit is ook een ideale duurzame cadeau-tip als je niet zo goed weet welke maat iemand heeft. Dat maak bij een sjaal natuurlijk niet uit.De basic hoodie is een fijne optie als cadeau in de winter. Lekker warm, altijd goed, gaat lang mee en deze is natuurlijk ook nog eens gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Aan de binnenkant extra zacht want de stof is gebrusht, geborsteld dus. De hoodie valt qua pasvorm ietsjes ruimer dan de basic sweaters waardoor dit het duurzame cadeau is als je een beetje onzeker bent over de maat. Maar laat ik even voor weg nemen dat ruilen&retourneren binnen 14 dagen gewoon een optie is! Het komt echter bijna nooit voor, maar wel zo fijn om te weten. Ga jij iemand blij maken met deze tijdloze basic hoodie?
3: T_long uit de ALLES ANDERS herfst/winter collectie

De T_long is inmiddels een van jullie favoriete items uit de ZWAAN collecties! In de ALLES ANDERS herfst/winter collectie heb ik hem dan ook weer in twee verschillende varianten! Een keer in een prachtige 100% GOTS gecertificeerd biologische velvet stof. Deze versie van de T_long heeft meteen een erg klassieke uitstraling en is ook nog eens een hele mooie top om tijdens de feestdagen aan te doen. Of in een hele zachte Tencel ribstof in het blauw/grijs. De T_long rib is gewoon echt een heel fijn tijdloos lange mouwen shirt gemaakt van erg zacht en duurzaam materiaal. Dit is een top die iedereen wel kan gebruiken in haar garderobe. Welke van de twee ga jij cadeau doen?Het kan je niet ontgaan zijn, maar er heerst een ware babyboom! Misschien wist je het al hoor, maar ook voor de hele kleintje maak ik ZWAAN sweaters! Het idee ontstond omdat ik zo mijn restlapjes sweaterstof mooi nog kan verwerken. En laten we eerlijk zijn... Ze zijn ook wel echt heel erg schattig! De ZWAAN MINI sweaters maak ik dus van restlapjes 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Nog duurzamer dan de basics voor volwassenen, want ik gebruik echt uitsluitend restlapjes. Ik kan deze mini-sweaters dus in alle kleuren maken waarin ik ook de basic sweaters maak!

De ZWAAN MINI sweaters zijn echt een heel lief, origineel en duurzaam cadeau voor iedereen die een kleintje verwacht of er al een heeft. Ik maak ze voor baby's van 0-18 maanden. Deze truitjes zijn €34,95 per stuk en ik maak ze op aanvraag, maar heb er altijd wel een paar kant en klaar liggen. Dus zou jij nou graag zo'n ZWAAN MINI willen? Stuur me dan even een berichtje! En grotere kindermaten kan ik ook maken, mocht je je het afvragen, vraag dan ook even naar de voorwaarden en opties! Kijk dit nou! Zo schattig:5: OVERSIZED UNISEX ZWAAN SWEATER- LIMITED EDITION

Wil je nou een extra speciaal cadeau geven? Kies dan voor een LIMITED of zelfs ONE OF A KIND items van ZWAAN! Nou zijn mijn oplages normaal gesproken al vrij uniek hoor! Ik ben maar een mini-merkje als je het met bijna alle andere kledingmerken wereldwijd zou vergelijken. Maar bij deze OVERSIZED UNISEX LIMITED ZWAAN SWEATER weet je het helemaal zeker! Ik kan hier nog maar een paar sweaters van maken, want de streep op de linker mouw is gemaakt van reststroken gordijn. Het is dus echt op=op met deze heerlijke warme en super zachte sweater. Fijn is ook dat deze sweater unisex is, lekker ruim valt (dus die maten komen niet zo nauw) en natuurlijk ook weer gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Echt een unieke en duurzame cadeau-tip dus. En ik zou het bijna vergeten, deze sweaters gaan echt heel lang mee! Lees maar in deze blog!Een wat prijsvriendelijkere optie als je niet het budget voor een sweater, hoodie of sjaal hebt, dan is zo'n plain basic shirt zeker een goed idee! Zoek je nou een mooi duurzaam cadeau voor iemand die niet van gekke fratsen en te veel poespas houdt? Gewoon een mooi tijdloos en een beetje minimalistisch cadeau? Dan is zo'n shirt echt een aanrader. Verkrijgbaar voor mannen en vrouwen, in het zwart of in het wit. Beide zijn ze gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen, lekker zacht en mooi materiaal wat ook weer lang mee gaat. Gewoon een simpel, duurzaam en goed cadeau-idee.
7: LIMITED BUCKETHATS

Een van de duurzame buckethats, want ja ik heb er meer! Ook een wat prijsvriendelijkere optie, maar wat een leuk cadeau! Ga jij voor de LIMITED versie met ruitjes? Die met een lichtblauw en crème wit patroon of voor die ene ONE OF A KIND? Alle buckethats zijn gemaakt, of maak ik voor je, van restjes stof. Zo kan ik deze laatste stukjes nog gebruiken, hoef ik ze niet weg te gooien en heb jij echt een heel leuk accessoire als cadeau! Zo leuk zelfs dat je het eigenlijk zelf zou willen houden! Heb jij al kunnen kiezen?
Weet je het gewoon echt niet? Maar wil je toch een uniek en duurzaam cadeau geven? Dan is de GIFTCARD een heel goed idee! Waarom? Alles van mijn webshop, daar waar de GIFTCARD te besteden is, wordt door mij met de hand gemaakt van duurzame materialen. In hele kleine oplages of zelfs helemaal uniek! Ik heb een paar standaard bedragen vast ingesteld als optie, maar je mag me altijd een mailtje sturen als het bedrag wat jij zou willen geven er niet tussen staat! Geen probleem! Het fijne van de giftcard is, die kan natuurlijk nog vrij last-minute! Zelfs heel erg kort-dag als je hem dan zelf even uit wil printen! Normaal stuur ik hem natuurlijk fysiek naar je op, maar als het dan toch net zo uit komt.. heb jij in ieder geval een heel tof cadeau!Ik hoop dat ik je met dit kort, maar krachtige lijstje gevuld met duurzame cadeau-ideëen voor iedereen, goed op weg heb kunnen helpen! Eigenlijk zit er voor elk budget wel wat tussen, want de GIFTCARD kan je al vanaf €1 euro geven! Je kan natuurlijk ook nog even zelf wat leuks zoeken van mijn site, want alles wat je hier besteld is sowieso heel uniek en duurzaam! Of zou je nog wat advies willen? Stuur me gerust een mailtje, ik help je graag verder, en dat meen ik ook echt!Comments


bottom of page