top of page

Thanks for subscribing to my newsletter!

NEWSLETTER

Wil je altijd op de hoogte blijven van ZWAAN? Geen duurzame nieuwe items missen? De nieuwste blog-post lezen met daarin duurzame tips, extra weetjes, een kijkje achter de schermen en meer? Zo nu en dan eens een leuke actie meepakken? Meld je dan aan voor de enige echte nieuwsbrief die ik ook echt alleen verstuur wanneer ik iets nieuws te vertellen heb!

 


 

Ik volg ZWAAN al op Instagram, heeft het nut me aan te melden voor den NEWSLETTER?

Ja zeker! Er zullen altijd een paar dingen overlappen, dat is nou eenmaal zo, maar voor de trouwe NIEUWSBRIEF-lezers zit er zo nu en dan eens een leuke actie tussen! Denk aan een code voor gratis verzendkosten of alvast een voorproefje op een nieuwe collectie. Dingen die ik bij Instagram minder of minder specifiek doe! 

Hoe vaak kan ik de NEWSLETTER verwachten?

Ik stuur de nieuwsbrief echt alleen als ik wat nieuws te melden heb!
Ik heb er zelf best een hekel aan als mijn hele mail vol staat met allemaal nieuwsbrieven, dat zeg ik eerlijk. Daarom heb ik lange tijd ook geen nieuwsbrief gestuurd. Maar toch  vind ik het wel een mooie gelegenheid om jullie als klant op de hoogte te kunnen houden, al helemaal als je mij niet op Instagram volgt. En zelfs dan is dit misschien toch net wat persoonlijker. 

Dit beantwoord de vraag natuurlijk niet heel duidelijk. Dus laat ik het op 1 tot maximaal 3 keer per maand houden dan zit ik wel redelijk in de buurt. Maar het kan ook zo maar voorkomen dat je een maand een niets van mijn kant hoort. 

Lara Zwaan Photo by Véronique Dellebeke
bottom of page