top of page

RETURN & EXCHANGE

HOE WERKT HET?

Als je iets wilt ruilen of retourneren kan dit, indien je volgende informatie binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling naar info@lzwaan.com mailt. 

 

Onderwerp e-mail: RETURN & EXCHANGE

 

Inhoud e-mail:

- Jouw voor- en achternaam zoals je op de factuur hebt opgegeven, en het ordernummer van jouw bestelling

- Welk kledingstuk je wenst te ruilen (graag ook vermelden welk kledingstuk je hiervoor wel zou willen) of retourneren

- graag ook kort vermelden waarom het kledingstuk niet goed was  (misschien ben je niet de enige die dit zo ondervindt en kan er iets aan gedaan worden)

 

Na het versturen van de e-mail heb je 14 dagen de tijd om het kledingstuk in originele staat op eigen kosten terug te sturen naar:

 

ZWAAN

Lange Geere 4
4331LX
Middelburg, Nederland

LET OP:

  • Zorg ervoor dat de kleding netjes en met de hangtag eraan terug gestuurd wordt.

  • De retourkosten zijn voor jouw rekening als klant. Het aankoopbedrag van het geretourneerde product en de verzendkosten vanuit ZWAAN naar het door jou opgegeven adres worden binnen 14 dagen na ontvangst van aanmelding tot retour teruggestort op jouw rekening. 

  • Het kledingstuk mag je passen, maar je dient het onbeschadigd retour te zenden (dit wordt bij ontvangst gecontroleerd!).

  • Zonder het aangehechte kaartje worden retours of ruilingen niet geaccepteerd. Laat  het kaartje tijdens het passen aan het artikel hangen. Haal het er alleen af als je zeker weet dat je het artikel wilt behouden.

  • Bij retourzending van beschadigde producten kan een schadevergoeding bij je in rekening worden gebracht. 

VOORBEELD VERPAKKING BIJ RUILEN EN RETOURNEREN:

  • Bij ontvangst van het kledingstuk de verpakking voorzichtig openen, zodat je deze kunt hergebruiken indien nodig, Ik vind het alleen maar zonde als dozen niet worden hergebruikt als dit nog kan. Zelf gebruik ik daarom bij grotere bestellingen ook vaak dozen die ik een tweede leven geef.

  • Mocht je het kledingstuk terug willen sturen, doe dit dan weer terug in de originele verpakking als dit kan, tape deze goed dicht.

  • Schrijf het retouradres op een briefje dat over jouw eigen adres geplakt kan worden en stuur het kledingstuk op eigen kosten terug.

 


 

bottom of page