top of page
banner.jpg
1
2

Welkom op mijn BLOG pagina! Ik ben Lara Zwaan en ik run ZWAAN als een zelfstandige 'girl boss' . Mijn doel is het om jouw een simpele oplossing te bieden, om jouw garderobe op een tijdloze en duurzame manier aan te vullen.

 

Wil jij meer te weten komen over mijn werkwijze? Waar ik werk? Wanneer is kleding nou duurzaam? Hoe ervaren anderen ZWAAN?  Leuke tips wat betreft duurzame winkels, of waar komen de stoffen vandaan? En nog veel meer interessante vragen? Goed nieuws want in mijn blog-posts worden deze en meer onderwerpen uitvoerig beantwoord. 

Ik doe mijn best om regelmatig een blog-post te schrijven, maar geef ook meteen toe dat dit soms veel tijd kost, en dus niet altijd lukt, als ZZP'er zijnde. 

Neemt niet weg dat ik het schrijven van deze blog-posts echt erg leuk vind om te doen! 

Ik leer er vaak zelf enorm veel van, vind het tof om dieper in bepaalde onderwerpen te duiken of om andere duurzame start-up's, bedrijven, merken of platforms in het zonnetje te zetten. 

Heb jij nou een onderwerp waar jij meer over zou willen weten? Een vraag die je, als het om mijn vakgebied of merk gaat al heel lang hebt willen stellen? Stuur me gewoon een mailtje! Ik ben altijd opzoek naar onderwerpen die jullie boeiend vinden. Voor mij is alles wat ik doe namelijk gewoon 'mijn hele leuke werk', maar voor jullie is het misschien wel super interessant! 

Ik zou zeggen, veel leesplezier! 

Toch liever gewoon kijken wat ik voor moois maak? Ga dan naar de STORE en neem een kijkje!

Vergeet je niet aan te melden voor de 'enige echte'  nieuwsbrief die alleen verstuurd wordt als er ook écht iets nieuws te melden is en waarin ik altijd even doorverwijs naar de nieuwst blog-post!


En als je echt altijd op de hoogte wil zijn, volg ZWAAN dan op Instagram. Zo nu houd ik je niet langer op, kijk gewoon eens even rond.

Heb je verder nog vragen? Stuur me een berichtje en ik help je graag verder.

 

bottom of page