top of page
051524lookbook2024sslowres_77.jpg
basic sweaters
WILDFLOWER
DUSK

STORE

Welkom op mijn winkelpagina! Ik heb alle collecties netjes gesorteerd per categorie, dan weet jij precies waar je aan toe bent als jij op een van de foto's klikt. Dat is wel zo handig, zo kun jij gewoon fijn en gericht shoppen. 

In de ZWAAN STORE vind je uitsluitend duurzame mode die ik zelf van begin tot eind met de hand heb gemaakt. Het eerste plaatje is die van de de ALLES ANDERS collectie. Mijn herfst/winter collectie van die seizoen. Ik maak dit keer zoveel mogelijk gebruik van alle rest-materialen die ik nog in 'atelier'  heb. Eerst eens even proberen veel op te maken voordat ik weer stoffen in ga kopen. Zo is het idee voor een collectie ontstaan die in verschillende 'drops'  online zal verschijnen! Er zitten dit keer ook veel LIMITED stukken tussen, omdat er dus echt restmaterialen aan te pas zijn gekomen om deze leuke en steeds een beetje ANDERS collectie te maken. 

Bij de BASICS vind je mijn permanente collectie met de fijnste duurzame BASICS. Van die stukken die gewoon altijd goed zijn, mooi van kwaliteit met een tintje ZEEUWS en 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen. 

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Wat dacht je van een leuke GIFTCARD van mijn webshop? Kies zelf jouw bedrag, staat het er niet tussen? Stuur mij dan een mailtje dan komen we er samen uit, want alles kan! 

De HANDKNITS zijn hele mooie tijdloze duurzaam hand gebreide truien van biologische alpacawol. Ik brei deze truien ook zelf met de hand. Een soort uit de hand gelopen hobby...

En dan de ONE OF A KINDS! De stukken die zeker in de winkel vaak het meest ogen trekken. Het zijn vaak wat meer opvallende stukken, helemaal gemaakt van restlappen of lapjes, oude spijkerbroeken die ik upcycle of andere toffe restmaterialen die ik zo alsnog kan gebruiken in plaats van ze weg te moeten doen. Fijn he? Zo heb jij echt een uniek, ONE OF A KIND stuk en heb ik een stuk minder afval. 

Dus kijk lekker rond en shop je favorieten :)

bottom of page