top of page

HAPPY CUSTOMERS

Soms krijg ik van jullie na afloop van een aankoop zulke lieve berichten of zelfs foto's... Maar behalve dat ik dit op Instagram wel eens deel, doe ik er niet heel veel mee. Eigenlijk heel zonde, want misschien vinden anderen dit wel heel fijn om te lezen. Oprechte reviews van blije klanten! Daarom dacht ik; waarom niet een BLOG schrijven met een aantal van deze super lieve reviews..? Zo kunnen jullie op je gemak eens even nalezen wat anderen ervaren hebben, hoe zij over hun bestelling denken en ik smelt gewoon even weg bij deze hele lieve woorden!

Ik heb het als slideshow verpakt, de reviews zo gekopieerd en geplakt als jullie ze mij ook gestuurd hebben (met hier en daar een naam even weggehaald).Ik waardeer dit zo enorm! Echt waar super super bedankt! Dit zijn nog lang niet alle blije klanten van de afgelopen jaren, maar vaak krijg ik het ook persoonlijk te horen, wat net zo fijn is voor mij, maar ik niet altijd meer weet om het op zo'n manier met jullie te delen. Dus bij deze de lieve woorden die ik nog terug kon vinden. Als ik er nog een paar tegen kom zal ik ze hier ook weer aan toevoegen!


Zou jij ook een review willen geven over een of meerdere producten van ZWAAN? Stuur me graag een berichtje, mailtje, appje of laat een GOOGLE review achter door op deze link te klikken! Dit helpt mij als bedrijf enorm verder, want zo kunnen anderen lezen hoe iets wel of niet (wat echt nog bijna nooit is voorgekomen) bevallen is. Ik heb in 3 jaar tijd misschien een 4 of 5 bestelling retour gehad. Soms was het toch niet helemaal de juiste kleur, of juist wel, maar dat de pasvorm net niet zo was als de klant dacht. Maar echt waar bijna nooit!


Lieve trouwe klanten, super bedankt nogmaals en ik hoop dat dit anderen ook van ZWAAN kan overtuigen!
תגובות


bottom of page