top of page
_VDE1686.jpg

SIZE GUIDE

WORK IN PROGRESS:

Ik ben druk bezig achter de schermen om een vernieuwde sizeguide te maken. Hoe duidelijker hoe beter lijkt me! Inmiddels heb ik wel bijna bij alle productbeschrijvingen ook een aantal maten van het betreffende product beschreven. Lees deze eerst goed. Deze Sizeguide is vooral voor de Basicsweater nog interessant. Heb je een vraag over een product, stuur me dan liever een mailtje of kom langs in de winkel, ik help je graag verder.


HOW TO MEASURE?

Klik, en download het PFD bestand. Lees dit uitvoerig en zoek de voor jou best passende maten.

Als je er niet uit komt, stuur dan gerust een e-mail naar info@lzwaan.com met als onderwerp: SIZE GUIDE.

Het is dan het beste om meteen jouw maten mee te sturen.

 

 

 

 

 

 

ALL SIZES?

Het is de bedoeling om de matentabel nog verder uit te breiden, zoda de kleding bij nog meer mensen aansluit, maar op dit moment bied ik alleen de maten S, M & L aan. Bij de BASIC collectie bestaat wel de optie om een lengte maat te kiezen. 

TALL? 

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het vaak lastig is de juiste lengte maat te vinden. Meestal worden kledingstukken wel breder naar mate je een grotere maat koopt, maar niet veel langer. Daarom bestaat bij de BASIC collectie de optie om voor TALL te kiezen, naast de normale lengte maten. De TALL- maten zijn aan te raden voor MEN vanaf 184cm en WOMEN vanaf 174cm. 

bottom of page