Thanks for subscribing to my newsletter!

012122allesandersdeel5shoot_25.jpg
 

A SMALL ECOLOGICAL LABEL MAKING COMFORTABLE AND UNIQUE CLOTHES FOR YOU TO WEAR AT ANY TIME ANY DAY 
-ZWAAN

HI! Wat leuk dat jij mijn site bezoekt! Hier een korte introductie over mijn duurzame label ZWAAN:

ZWAAN is een klein made-to-order merk. Elk kledingstuk dat op deze site wordt aangeboden is door mijzelf met de hand in Nederland, of beter gezegd in Zeeland gemaakt. Ja, echt! Van ontwerp, tot het maken van de patronen, het vinden van de mooiste duurzame materialen, het naaien, inpakken en verzenden. Met liefde voor duurzame stoffen maak ik mooie tijdeloze stukken om jouw garderobe op een verantwoorde manier mee aan te vullen.

Hoi, ik ben Lara Zwaan en ik run ZWAAN als een zelfstandige 'girl boss' . Mijn doel is het om jouw een simpele oplossing te bieden, om jouw garderobe op een tijdloze en verantwoorde manier aan te vullen. 

Bij ZWAAN vind je uitsluitende kledingstukken die met liefde voor mens, dier en onze planeet gemaakt worden. Ik ga voor mooie kwaliteit, zodat jouw kleding ook echt lang meegaat en jij er jaren plezier van hebt. Wil je meer weten over mij en mijn bedrijf ZWAAN? Klik dan hier.

Wil je gewoon kijken wat ik voor moois maak? Ga dan naar de STORE en neem een kijkje!

Nog meer achtergrond informatie? Dan verwijs ik je graag door naar mijn BLOG en vergeet je niet aan te melden voor de 'enige echte'  nieuwsbrief die alleen verstuurd wordt als er ook écht iets nieuws te melden is! En als je echt altijd op de hoogte wil zijn, volg ZWAAN dan op Instagram. Zo nu houd ik je niet langer op, kijk gewoon eens even rond. Heb je vragen? Stuur me een berichtje en ik help je graag verder.