top of page

ALLES ANDERS DE COLLECTIE

Ik zat al langer met het idee om te proberen een collectie te maken van alleen maar stoffen die ik al heb. Alle restjes eens echt weg te werken voordat ik weer nieuwe stoffen in zou kopen.. Maar ja, het dan ook echt om te zetten vergt toch net even wat extra's. Met veel gepuzzel, stoffen sorteren en deze zoveel mogelijk aan te vullen met mooie tijdloze ZWAAN stukken uit voorgaande collecties ben ik er dan toch uitgekomen en kan jullie vast het een en ander over de ALLES ANDERS collectie vertellen! Vast? Ja, want er komt dus nog meer!
De ALLES ANDERS herfst/winter 2021-22 collectie zal verdeeld in 5 drops online verschijnen! Voorafgaand aan de online launch zal ik steeds proberen een offline-launch/pop-up te organiseren. Ik kan niets garanderen, maar als het weer zover is stuur ik natuurlijk weer een nieuwsbrief of houd ik jullie via Instagram en Facebook op de hoogte.

De ALLES ANDERS collectie bestaat uit heel veel ONE OF A KIND en LIMITED stukken. Omdat ik dus voor een overgroot deel alleen maar restlappen stof gebruik in de collectie, kan ik dus van veel items maar weinig of slechts één stuk maken. Heb je de gelegenheid om maar zo'n pop-up te komen, het is dus echt de moeite waard want jij hebt nog alle keus!

Bijna alle restlappen die ik gebruikt heb, heb ik ooit gekregen, of voor een klein bedrag op de kop getikt. Dat betekent voor jou dat er bij het een of andere stuk geen materiaalkosten in rekening worden gebracht! Fijn he? Scheelt toch net weer iets!


Elke drop, heeft een geheel eigen kleurenpallet! Je kan alle 5 drops eigenlijk als steeds weer een mini-collectie zien. Daarom ook de naam ALLES ANDERS. Elke Drop is weer helemaal anders. Natuurlijk zitten er altijd mooie tijdloze stukken bij die weer terugkomen. En het is en zal in mijn style zijn. Misschien zitten er ook jasjes tussen die qua patroon hetzelfde zijn maar door ander materiaal gebruik toch weer anders ogen.


Dit waren wel de belangrijkste dingen die je moet weten over de herfst/winter collectie!

Comments


bottom of page