DUURZAAM WINKELEN IN ZEELAND

Zeeland, voor velen 'vakantieland', voor mij gewoon thuis. Heerlijk om hier te wonen en zeker niet alleen in de zomer! Niet alleen voor de rust, ruimte, natuur en natuurlijk de kust, nee, er zijn genoeg leuke duurzame winkels te vinden! En om het jullie iets gemakkelijker te maken, zet ik ze voor je op een rijtje. Wat zijn nou leuke adresjes om duurzaam te winkelen in Zeeland? Waar moet je zijn en bij wie? Wat vind je in welke winkel en waarom moet je er eens naar toe? In deze blog geef ik je mijn duurzame shopping adresjes in Zeeland! Ik zeg er vast bij dat het de bedoeling is dat deze blog steeds bijgewerkt en uitgebreid wordt, dus stay tuned!Om te beginnen twee winkels waar je o.a. mijn merkje kan vinden #reclamevoormezelf ;)


MOOIS & MEERSint jan straat 8, Middelburg 11:00-17:30uur, maandag t/m zaterdag

Moois & Meer, de naam zegt het al, hier vind je alleen maar mooie kleding. Niet alleen mooi voor het oog, maar ook met een mooi verhaal, mooie afweking en mooie stoffen. Mooi van binnen en van buiten, net als de winkel zelf. De winkel is heerlijk gezellig ingericht dat ik er altijd een soort woonkamer gevoel b


ij krijg en me er helemaal thuis voel. Je vind hier de mooiste duurzame merken, naast mijn eigen merk natuurlijk ;) vind je hier EAT DUST, GIRLS OF DUTS, NUDIE JEANS, RITA ROW, ORGANIC BASICS enzovoort enzovoort... De lijst is lang! Je vind hier mannen- en vrouwenkleding, linnen beddengoed, leuke accessoires en mijn favoriet, een muur vol met de mooiste duurzame jeans. Als je naar binnen loopt, doe de groetjes van mij!

THE BLIND SPOT


Korte Kerkstraat 15, Goes 11:00-17:00uur, dinsdag t/m zaterdag

Bij The Blind SPOT draait het allemaal om fair fashion. Een winkel met mooie stukken, tijdloze basics, maar ook vrolijk prints passend bij het seizoen. Chantal kiest alles zorgvuldig uit en dat alleen bij duurzame en fair fashion merken! Bij The Blind SPOT vind je naast ZWAAN bijvoorbeeld Armed Angels, thought, Thinking mu en Kuyichi jeans... om zomaar wat merken op te noemen. Maar er is nog veel meer, dus ga er vooral eens een keertje langs! Veel leuke accessoires, sokken, tassen, schoenen en sneakers net als duurzame verzorgingsproducten vind je er allemaal, dus op naar Goes zou ik zeggen!
SEBASTIAN DEN HERDER VINTAGE &DESIGNERSSint jan straat 10, Middelburg 11:00-17:30uur, woensdag t/m zaterdag


Al jaren een van mijn favoriete winkels in Middelburg! Sebastian heeft een gigantische selectie aan de leukste vintage designer kleding en dat voor fijne prijzen! Je zou hier uren kunnen vertoeven, elk stuk is anders! En er komen dagelijks nieuwe stukken binnen, dus altijd wat nieuws. Houd ook even zijn Instagram in de gaten want daar komen veel nieuwe items op te staan.

Als je opzoek bent naar echt iets bijzonders ben je hier echt op het juiste adres.

Naast veel vrouwenkleding is er ook mannen kleding, veel accessoires, schoenen en sierraden, allemaal vintage!FAIRTRADE UPGRADE


Veerweg 42a, Kamperland 10:30-17:00uur, Dinsdag t/m zaterdagDe naam zegt het eigenlijk al, alles is fair gemaakt! Je vind hier veel Zeeuwse streekproducten, leuke cadeaus, veel mooie kaarten en handgemaakte duurzame kinderkleding uit eigen atelier. Dus echt in de winkel gemaakt! Net als een paar kledingstukken. Ben je op zoek naar een leuk origineel cadeau(tje) uit de regio of op een eerlijke manier gemaakt? Dan ben je hier echt op de juiste plek! Kortom het is gewoon een hele leuke winkel om eens rond te neuzen, cadeautjes te shoppen!Dit is mijn lijstje tot nu toe! Ik ga proberen de lijst zo snel mogelijk aan te vullen, want er is nog zo veel meer!

Heb jij nou ook nog leuke tips die echt niet aan deze lijst mogen ontbreken? Laat het me dan vooral even weten en stuur een mailtje naar info@lzwaan.com