top of page

MADE OF MESS MAAND MAART

Iets nieuws! Het was een spontane ingeving, uitgewerkt en nu ook omgezet! De MADE OF MESS MAAND MAART. Benieuwd wat het is en hoe het precies werkt? Blijf lezen!De MADE OF MESS MAAND MAART was een spontaan ideetje. Als gevolg van de ALLES ANDERS collectie... Ik had nog genoeg leuke restlapjes of losse items liggen of ideeën in petto die ik graag eens om wilde zetten. Maar bijna allemaal ONE OF A KIND of erg gelimiteerde stukken. Ook een paar losse stukken uit voorgaande collecties waar ik graag nog wat aandacht aan wilde besteden. Zo ben ik uiteindelijk op het idee gekomen om de hele maand maart elke (werk)dag één nieuw item online te zetten in de categorie MADE OF MESS. Elke dag om 12 uur zal er een nieuw item online verschijnen in de shop op mijn site. De maten verschillen van XS tot XXL, voor mannen, vrouwen en ook uniseks stukken. Van alles wat, rokjes, jasjes, truien, shirts en tops... Elk stuk is natuurlijk weer met veel liefde door mij gemaakt met het idee om zo veel mogelijk (rest)materialen nog te gebruiken en er wat moois van te maken.De kledingstukken zelf zullen veel items zijn die je qua silhouetten misschien al wel kent, maar er door de stof en materiaal keuze natuurlijk weer heel anders uit zien!


Wil jij dus als eerste weten wat het item van de dag is? Kijk dan vanaf 12uur 's middags op mijn site. Op Instagram plaats ik ook foto's van het kledingstuk van de dag, maar dat zal pas later in de middag zijn, dus wie weet is het dan al verkocht ;) !


Ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden, maar voor mij is het een ideale oplossing om even goed huis te houden in mijn "restjes reservoir" en weer wat plek te maken. Daarnaast vind ik de uitdaging om van restjes wat moois te maken gewoon echt heel leuk!

Zie ik jou in maart om 12 uur in mijn shop?

bottom of page