top of page

MADE OF MESS MAAND MAART

Het is alweer bijna zover, de MADE OF MESS MAAND MAART! Één maand lang elke dag nieuwe ONE OF A KIND (die jasjes gaan hard op het moment!!) of LIMITED items gemaakt van restlapjes, ‘MESS’ dus. Zo simpel is het, maar hier toch nog even wat handige weetjes uitgelegd!

HOE, WIE, WAT, WAAR, WANNEER?

Al tijdens mijn studie heb ik het upcyclen van oude kledingstukken en restlappen ontdekt. Het daagt me uit; met beperkte middelen toch iets moois, iets nieuws en echt unieks te maken. Dit heb ik sinds ik mijn merkt ZWAAN opgericht heb verder doorgevoerd. Sinds vorig jaar heb ik daarom ook nog eens de MADE OF MESS MAAND (MAART) in het leven geroepen. Een maand lang waarin ik hier er extra veel aandacht aan besteed. Ik heb de afgelopen weken veel nieuwe stukken gemaakt. Wat ze allemaal gemeen hebben is; ze zijn uitsluitend uit resten gemaakt. Restlapjes stof, oude kleding, jawel ik had een zeer geslaagde inzamelactie met overhemden(!) die jullie ook terug zullen zien, net als stukken gemaakt van deadstock-stoffen. Alles is dus ofwel 100% uniek, of echt zeer gelimiteerd!

voorproefje!


Ook probeer ik er altijd op te letten dat ik iets voor iedereen maak. Mannen, Vrouwen, unisex en in verschillende maten. En, dit keer komen ook eindelijk de ZWAAN MINI’S aan bod op mijn site! Dat werd ook echt eens tijd. De ZWAAN MINI’S zijn truitjes gemaakt van de restlapjes sweaterstof, in de maten 0-18 maanden. In de winkel en via mijn Instagram pagina al bijna 2 jaar verkrijgbaar.. Maar vanaf maart dus ook online!
Ik achter mijn naaimachine, in mijn FAVO truitje van het moment! Omdat deze gemaakt is van deadstock stof.. Deze maand dus ook online!

Ik zal woensdag t/m zondag in maart elke dag een nieuw stuk online zetten rond 11 uur 's ochtends. Bij deze zeg ik alvast dat ik dat probeer, maar ik beloof niets, want soms loopt een dag nou eenmaal even helemaal anders. Dus ga ervanuit dat er rond 11:00uur iets nieuws op mijn site staat, maar…. Naja je snapt ‘m al, als het een keer wat later wordt 'sorry!' Ook hangt dit zelfde stuk (of deze stukken) vanaf dat moment in mijn STORE in Middelburg.

Wil je iets bestellen, maar tegelijkertijd ook afwachten wat er nog meer zal komen tijdens de MADE OF MESS MAAND? Bestel dat liever vast wat je zeker wilt hebben, en geef in de opmerkingen box aan dat je de maand nog even afwacht en het pas begin april op de post hoeft. Zo hoef je niet voor elke bestelling verzendkosten te betalen, maar verstuur ik het pakket in één keer! Dit verrekenen we via de mail! (Komt Goed!)


Mijn tip is wel.. wil je iets hebben, wacht niet te lang. Omdat de stukken nu niet meer alleen in mijn webshop verkrijgbaar zijn, maar ook in de fysieke store hangen kan het soms hard gaan.


Heb je nog vragen? Wil je meer info? Stuur me gerust een mailtje: info@lzwaan.com


תגובות


bottom of page