top of page

(NOG EEN) UPDATE UIT MIJN WINKEL

Hoi! In het kader van... ik heb nog geen tijd gehad inhoudelijk interessante en vooral leerzame blogs te schrijven hier nog maar een update van mijn label ZWAAN en wat nieuwtjes uit de winkel!

Dus weer een iets persoonlijker bericht met wat data voor jou om te onthouden, blijf dus vooral lezen als je even op de hoogte wilt blijven!


De laatste update is alweer even geleden. Aan de ene kant is er het een en ander verandert aan de andere kant ook eigenlijk niet zo veel hoor. Misschien ben ik nu ietsje meer aan het idee gewend dat IK EEN EIGEN WINKEL & ATELIER heb(!), maar elke dag als ik aan kom fietsen en de deur open maken... doe ik innerlijk een dansje!
Inmiddels is het al half oktober, het loopt nog steeds behoorlijk prima en elke dag blijft een verrassing! Heerlijk dat er nog steeds bekenden binnen blijven lopen om eindelijk eens de winkel te bekijken (hun woorden niet die van mij), mensen die al tig keer langs zijn gelopen en gewoon heel nieuwsgierig zijn, spontane bezoekers maar ook echt vaste klanten die heel gericht komen. Van alles dus!

Waar ik nu ook zo af en toe mee bezig ben is het bedenken van leuke 'activiteiten' of mini events om te organiseren in de winkel. Zo zal ik 6 november 2022 samen met twee onwijs creatieve vriendinnen een EXPO organiseren in de winkel. Tussen 13-17 uur ben je van harte welkom om naar hun mooie, krachtige en kleurrijke schilderijen en illustraties te komen kijken, en van mijn kant wat meer uitgesproken en ongezien werk in het echt te zien. Daarnaast is het ook 'de' gelegenheid om op een zondag bij mij te shoppen! Want dat kan ook gewoon.Vrijdag 29 oktober doet ZWAAN mee aan de FAIR SHOPPING DAY. Een event georganiseerd om duurzaam winkelen net wat aantrekkelijker te maken. En voor jou een kans om toch eens een keer met een beetje korting bij mij te shoppen. Je kan zelf de keuze maken tussen 10%, 15% of 20% korting op de huidige herfst/winter collectie, borrowed from the boys. Je mag natuurlijk ook geheel zonder korting shoppen, dat is aan jou! Je kan je hier aanmelden voor de nieuwsbrief van de FAIR SHOPPING DAY. Deze zal je op de dag zelf ontvangen (en ook echt maar éénmalige de nieuwsbrief met de kortingscodes!). Ook kan je een zelf gekozen bedrag doneren aan de schone kleren campagne, een organisatie die strijdt voor het verbeteren van arbeidsomstandigheden en de positie van de arbeidsters in de wereldwijde kledingindustrie.


Wat er verder nog zal komen.. ik sta zeker open voor allerlei toffe ideeën, dus heb jij iets wat je heel graag eens zou willen zien of doen in mijn winkel? Laat het zeker weten!


Verder zal ik in november dinsdags de deuren even gesloten houden. Dat wordt even een administratie, site-werk- en regel dag. Ook ben ik dan een weekje dicht om zelf ook weer even bij te komen. Welke data ik precies gesloten zal zijn en wat de komende plannen zijn? Ik durf het nog niet met zekerheid te zeggen, maar zal jullie via de nieuwsbrief tegen die tijd op de hoogte houden!


Hier nog wat foto's uit mijn Instagram stories. Wat je misschien minder goed meekrijgt als je mij niet op Instagram volgt is dat ik vaak ook limited of one of a kind stukken in mijn winkel toevoeg, die niet of nog niet op mijn site staan. Het is daarom zeker de moeite waard om gewoon eens naar mijn shop te komen! Daar hangt genoeg wat je vast nog nooit gezien hebt!


Zo dit was het wel zo'n beetje, en ik hoop jullie gewoon snel in de store (online of offline) te zien!


Liefs, Lara

Comments


bottom of page