top of page

UITGELICHT: MADE IN ZEELAND SWEATER

Het werd wel weer eens tijd, om een nieuw sweater model te introduceren. En dit is er een waar jij alleen maar heel blij van kan worden. Wil je weten waarom? Lees het in deze blog!


Weet je nog? Ruim een jaar geleden in The Millers collectie introduceerde ik het MADE IN ZEELAND unisex lange mouwen shirt (ik heb er trouwens nog een paar van liggen mocht je interesse hebben, op=op!). Dit unisex shirt gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoenen jersey met een heel licht soort korrel-achtig uitstraling, ook wel pique stof genoemd, vonden jullie leuk.


Daarom introduceerde ik afgelopen voorjaar de korte mouwen versie, die bleek nog meer in de smaak te vallen! Wederom unisex, of als ik eerlijk ben eigenlijk gewoon een mannen patroon, maar voor vrouwen net zo leuk.Nieuw patroon

Maar waar wil ik nu eigenlijk naartoe met mijn verhaal? Nou ik ben al een tijdje bezig met het ontwikkelen van een nieuw sweater patroon. Eentje die wat ruimer zit bij de hals, lekker oversized valt.. een beetje old-school eigenlijk. En sinds een week of twee ben ik helemaal tevreden mijn mijn nieuwe sweater patroon en pasvorm. Om eerlijk te zijn heb ik de sweater nu al veel aangehad en ben er zo blij mee!


Net als alle andere sweaters en hoodies is deze natuurlijk ook gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Van binnen gebrusht, waardoor de stof heerlijk zacht is. De crew-nek halslijn valt best een stukje ruimer dan je van de basic sweaters gewend bent. Dus wilde jij altijd al een ZWAAN sweater, maar vond je de halslijn te hoog? Dan is dit echt een model voor jou! Deze sweater heb ik in het zwart of in het grijs.

MADE IN ZEELAND

Laatst kreeg ik van een van jullie toch zo'n mooi commentaar op het MADE IN ZEELAND korte mouwen shirt. 'Dit is nou echt zo'n shirt wat je met trots draagt.' En precies zo is het. Het is zoals het op de sweater staat. Deze MADE IN ZEELAND sweater is ook echt made in zeeland. Ik maak deze, net als alle andere producten die je op mijn site kan vinden, gewoon in mijn atelier (aan huis) in Zeeland. Lekker lokaal dus!
What else?

Behalve de wat grotere halslijn valt deze sweater sowieso een stuk ruimer, oversized namelijk. De mouwaanzet zit lekker laag en de mouwen vallen losser dan die van de basic sweaters. op de rechter mouw zit een hand gestempeld ZWAAN-label. Het band is ook van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen, dit keer zelfs ongebleekt. Er zit op deze sweater dus geen met de hand gestikt ZWAAN logo, maar een gestempeld logo.
Gewoon een fijne sweater

Ben jij dus nog opzoek naar gewoon een fijne sweater. Zo een die er echt heel tof uitziet en waar je ook lekker in weg kan kruipen? Een duurzame sweater gemaakt in eigen land, misschien wel in eigen provincie (of zelfs in eigen dorp?) Dan is dit echt een hele fijne trui voor jou! Ik kan het nu alleen maar van mezelf zeggen, maar echt ik houd van de mijne!


Wil je graag zo'n MADE IN ZEELAND sweater? Stuur dan nu even een mail en ik maak hem met alle liefde voor jou in mijn atelier in Zeeland!

Comments


bottom of page