top of page

UPDATE UIT MIJN WINKEL: ZWAAN STORE

Zo onwijs leuk! Morgen is de ZWAAN STORE alweer een maand open! Door alle gekkigheid moet ik toegeven dat ik mijn site iets minder goed heb bijgehouden... SORRY! Bij deze een persoonlijke update over de eerste maand, hoe het is om een winkel & atelier te hebben en ook even een kleine blik in de toekomst, benieuwd? Keep on reading!Ik zit er klaar voor om weer eens een blog te schrijven, 06:11 uur, voor mijn doen echt heeeeeel vroeg, ik overdrijf niet. Ik lag al een tijd lang klaar wakker dus dan maar opstaan, koffie zetten en met een restje salade van de vorige avond achter mijn laptop gaan zitten en de tijd nuttig besteden... 28 Juli opende ik mijn eigen winkel & atelier in de Lange Geere 4, in Middelburg. Echt een droom die uitkomt! Zo onwijs tof dat het eindelijk gelukt is! Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven, (zo'n cliché uitspraak, maar toch wel erg waar), maar toch fiets ik nu elke dinsdag t/m zaterdag van huis naar mijn nieuwe werkplek in hartje Middelburg!
Het is nog steeds wennen, dat wanneer ik gewoon lekker bezig ben op mijn naaimachines er mensen, of nee klanten, binnen komen lopen. Lekker rondneuzen, vragen stellen, leuke gesprekken voeren, maar vooral ook mijn kleding passen, waar ik bij ben! Dat had ik voorheen eigenlijk nooit. Natuurlijk zijn er ook genoeg voordelen te noemen voor werken aan huis, met een webshop in mijn geval, maar wat ik echt miste was het contact met jullie. Feedback, zien hoe mijn kleding op zo veel verschillende lichamen valt, leren wat er beter kan en ook luisteren naar wat jullie vinden.


Een grote les die ik ook al geleerd heb in de afgelopen weken, maar ook iets wat ik eigenlijk ook al wel wist is, 'afgaan op mijn gevoel'. Als ik zou kunnen zou ik elke dag wel open willen, maar dat kan niet, want ik doe alles helemaal zelf, nog steeds. Laatst maakte ik de keuze om op een zaterdag, (je weet wel die met de hittegolf) niet open te gaan, maar daarvoor wel de maandag erna. Spannend, want normaal gesproken is zaterdag wel altijd echt een goed lopende dag in de stad... Die maandag heb ik wel ontzettend goed gedraaid en heel veel mensen blij gemaakt! Dus wat mij betreft zeker de juiste keuze geweest. Nog zo'n afweging voor de komende week: dinsdag 30 augustus blijf ik ook gesloten. En woensdag 31 augustus ben ik alleen open op afspraak (stuur me dan even een mailtje!). Waarom? Nou omdat ik even heel hard aan de bak ga met het maken van de nieuwe herfst/winter collectie! Ik heb de ideeën inmiddels wel op papier staan, de stoffen zijn ook binnen, maar verder heb ik nog niets. Ik ga er even twee volle dagen alle energie en concentratie aan besteden, zodat ik het binnenkort mooi op de foto kan gaan zetten en ook mijn webshop weer kan updaten!

Want dat mag ook wel weer eens gebeuren (I know, I know!), ik ben jullie zeker niet vergeten en ik stuur nog steeds alle pakketjes met even veel liefde naar jullie op!What else? Morgen, 28 juli is de ZWAAN STORE alweer 1 maand open! En nog gekker eigenlijk, 1 september bestaat mijn webshop alweer 4 Jaar!! Dat vraagt natuurlijk om een leuke actie!

Daarom heb ik niet een maar zelfs twee give-away acties, een voor in de winkel, dus dan moet je echt even langs komen tot en met 1 september, maar ook een voor jou als online klant! Benieuwd? Volg me dan op Instagram of abonneer je op mijn nieuwsbrief en volg de instructies. Iedereen, kan mee doen! Wat kan je winnen? In totaal geeft ik 4 cadeaubonnen ter waarde van €20 euro weg! Dus het is zeker de moeite waard!


En dan nog even dit:

De herfst/winter collectie zal weer in een paar verschillende drops online verschijnen, gewoon in stijl zoals je van mij gewend bent! De eerste zal rond half september verschijnen (althans daar ga ik mijn uiterste best voor doen! Maar ik durf het niet te beloven, ik hoop daarom op misschien iets meer geduld en begrip, ik doe het liever goed en dan liever iets later dan heel gehaast en slordig. slow en niet fast... dat begrijpen jullie wel denk ik.Deze blog, weer eens iets persoonlijker, een beetje van hot naar her, maar dan heb ik jullie toch een beetje bijgepraat! Tot ziens, en hopelijk ook tot in de winkel!


Liefs, Lara


p.s. hier is de link naar een filmpje wat Steffen Brinkhaus voor mij maakte, met wat impressies uit de STORE!

Comments


bottom of page