top of page

5X BESTSELLERS 2021

2021 zit er bijna op en nu was ik weer benieuwd wat jullie favoriete items waren. Een mooi lijstje als je het mij vraagt! Benieuwd? Hier komen de 5 bestsellers van 2021!Niet geheel onverwacht, want deze duurzame klassieker doet het altijd weer goed! Dat blijkt ook uit de mooie reviews die ik over de basic sweaters vaak krijg. Afgelopen winter heb ik er dan ook drie nieuwe kleuren aan toegevoegd. Deze fijne truien blijven heel lang mooi, zijn lekker zacht van binnen en gewoon een goeie toevoeging aan je garderobe om het hele jaar door plezier van te hebben! Met natuurlijk het zeeuwse schortenbont op de mouw als detail.#2: BALLET WRAP SKIRT


Dit hele leuke wikkelrokje was echt jullie favoriet deze zomer! Het staat nu niet meer online, maar ik denk dat je dit tijdloze en altijd flatteuze rokje wel weer terug zal zien komende voorjaar! Dus heb je er spijt van dat je de BALLET WRAP SKIRT niet hebt aangeschaft afgelopen voorjaar? Heb nog even geduld...!#3 T_LONG

Deze hele fijne top blijft ook een van jullie favoriete stukken. En terecht ook! Ik draag de T_LONG zelf ook heel graag. Het is gewoon een heel mooi basic lange mouwen top/truitje, want het is net wat dikker dan een normaal katoenen lange mouwen shirt, maar ook niet echt een trui... Gemaakt van hele zachte Ecovero stof. Kort om met dit item kan je de plank gewoon niet mis slaan!

Op dit moment is de T_LONG verkrijgbaar in een prachtige biologisch katoenen velvet stof in het zwart, of in een hele fijne zachte grijs/blauwe Tencel rib stof. Ik heb voor deze top altijd verschillende stofopties liggen, dus als je interesse hebt kan je altijd even een mailtje sturen en vragen naar de opties die niet op de site staan.#4 ZWAAN MINI'S

Hoewel deze leuke ZWAAN MINI sweaters nu niet op mijn site staan, zijn het toch een van de bestsellers van 2021! Ik heb deze sweaters voor baby's vooral op Instagram laten zien en ook zo verkocht. Deze ZWAAN MINI truitjes zijn uitsluitend gemaakt van de restjes sweaterstof die ontstaan na het maken van de basics. Interesse in zo'n leuk truitje? Stuur me dan even een mailtje, info@lzwaan.com. Wie weet ga ik ze ook maar eens op mijn site zetten? Want het schijnt wel een van jullie favoriete items te zijn. Ze zijn ook echt heel schattig!Net als de basic sweater zijn de BASIC SHIRTS ook weer een van jullie lievelings items. De shirts zijn tijdloos, blijven lang mooi en gewoon een leuke toevoeging aan je garderobe. Ik draag ze het hele jaar door zelf ook heel graag. Dit jaar heb ik de optie (voor vrouwen) toegevoegd de T-shirts ook in TALL te bestellen. Want het maakt enige verschil uit hoe hoog jij jouw broeken draagt ben ik achter gekomen. Ik draag zelf altijd broeken die hoog in mijn taille zitten. Hierdoor zit de normale lengte van de basic shirts gewoon goed hoewel ik 180cm lang ben. Dus wilde jij altijd al een BASIC T-SHIRT maar was je bang dat deze te kort zouden zijn? Probleem opgelost ;)
Andere items die jullie ook heel tof vonden waren de DANCE WRAP SKIRT, net als ballet wrap skirt een tijdloos en klassiek stuk, maar dan in een midi-lengte.

Het T-shirtjurkje elk jaar weer een bestseller en nu in de nieuwe kleuren, pool blue en navy blue. Het MADE IN ZEELAND unisex shirt met korte mouwen liep ook erg goed en is misschien wel mijn persoonlijke favoriete items als ik kijk naar wat ik zelf het meest heb gedragen! Op plek 9 staat de TURTLENECK top en vrij recent is de DE MADE IN ZEELAND HOODIE best populair, die staat dus op plek 10!


Een mooie lijst! En bij deze wil ik jullie ook meteen hartelijk bedanken voor het kiezen van ZWAAN kleding! Elke aankoop support mij en mijn merk enorm! Een heel goed, gezond en mooi nieuw jaar gewenst lieve lezers!


Liefs,


Lara

Comments


bottom of page