top of page


#DRESSEDinZWAAN

HAND KNITS

SOMETHING SOFT

Who isn't in need of a cosy, soft yet classic and beautiful piece? Here are four options for my handknitted sweaters.
It's something that since I've learned I love to do! The yarns are ecological and dyed with plants. The sweaters are all made by hand. The fit?
Loose, comfy and casual. But the natural shimmer of the wool gives the pieces definetely something chic.

I have two different silhouets, BLOOM in three colour combinations and DUSK with a turtleneck and a slightly cropped seam.


"Imperfection is perfection to a beautiful perspective."

ZWAAN HANDKNITS

Breien, echt een heerlijk hobby van mij! Maar ik kwam op een punt dat ik echt wel genoeg handgebreide truien in mijn eigen kast had liggen. Toenkwam ik op het idee om eens een paar hele mooie tijdloze handgebreide truien aan mijn permanente collectie toe te voegen. 

Mijn zoektocht naar mooie kwalitatief goede en vooral ook nog eens duurzame wol begon. Het was best een uitdaging om het juiste materiaal te vinden. Zacht, mooi van kleur, iets wat lang meegaat en dan ook nog eens biologisch. Uiteindelijk heb ik deze prachtige duurzame alpaca wol gevonden. Deze truien zijn dus niet vegan. Ik zet het er toch maar even bij. Ze zijn gemaakt van 100% biologische alpaca wol. Deze is lekker zacht, warm, maar ik draag mijn trui ook graag in de zomer 's avonds als het afkoelt of gewoon op een niet zo warme dag. 

 

De crèmekleurige trui is gewoon de natuurlijke alpaca kleur, ongeverfd. De zwarte en de grijze kleur zijn chemisch volgens de OEKO-TEX standaard geverfd, en de prachtige lila kleur is met planten geverfd! Helemaal natuurlijk dus! 

Ben jij opzoek naar een hele fijne trui waar je echt lang mee kan doen en die gewoon tijdloos is? Dan ben je hier echt op het juiste adres! 

Heb je nog vragen over deze ZWAAN HANDKNITS? Stuur mij gerust een berichtje en ik help je graag verder!

bottom of page